Overslaan en naar de inhoud gaan
Cliëntenraad

Cliëntenraad

Om de belangen van de cliënt nog beter te behartigen, is er de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz 2018). Door de grootte van ViVa! Zorggroep zijn we verplicht om een cliëntenraad te hebben. De cliëntenraad vertegenwoordigt onze cliënten en is een onafhankelijk adviesorgaan. Wij vinden het belangrijk dat u, onze cliënt, invloed heeft op belangrijke zaken.

Centrale cliëntenraad

Op concernniveau is er bij ViVa! Zorggroep de centrale cliëntenraad. Deze adviseert de Raad van Bestuur over de zorgverlening en behartigt de gemeenschappelijke belangen van cliënten op het gebied van wonen, welzijn en zorg in de woonzorgcentra, thuiszorg en verpleeghuizen. Zij beslissen mee over het beleid en geven advies.

Lokale cliëntenraad

Op lokaal niveau heeft elke woonzorglocatie een cliëntenraad. Sommige woonzorglocaties hebben er één gezamenlijk. Hierdoor is de medezeggenschap dichtbij de cliënt geregeld. De cliëntenraden hebben overleg over locatiegebonden aangelegenheden.

Jaarverslag
Het jaarverslag van 2022 kunt u hier bekijken.

Contact met cliëntenraad
Heeft u vragen voor de cliëntenraad? Wilt u zich kandidaat stellen voor de cliëntenraad? Neemt u dan via één van deze mogelijkheden contact op: 

Bellen: 088 - 995 80 00
E-mail: centraleclientenraad@vivazorggroep.nl

Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken voor contact met de lokale cliëntenraad van uw wijk. Wilt u in dat geval de naam van de wijk opnemen in uw e-mailbericht? Alvast dank!

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?