Overslaan en naar de inhoud gaan
Gouden Dagen

Gouden Dagen

Wanneer u ouder wordt, de mensen om u heen wegvallen en u minder mobiel bent, is het niet zo vanzelfsprekend dat je dan nog zelfstandig op stap kunt om mooie momenten te beleven. Gouden Dagen, het goede doel voor ouderen, vervult wensen voor deze doelgroep.

ViVa! Zorggroep steunt dit geweldige project en is met de locaties in Bergen, Heiloo, Castricum, Heemskerk en Beverwijk aangesloten bij dit goede doel. Op deze locaties staan de zogenaamde “wensbomen” waar u uw wens kunt ophangen. Gouden Dagen is voor alle ouderen die in de woonplaatsen wonen waar Gouden Dagen actief is. Dit hoeven dus geen cliënten van ViVa! te zijn.

Activiteiten

Naast de Gouden Wensen (bv. een bezoek aan een dierentuin, lunchen op het strand) worden er activiteiten georganiseerd aan de hand van de pijlers: 

  • Gouden Koffie (met elkaar een kopje koffie drinken)
  • Gouden Cultuur (om de creativiteit te prikkelen)
  • Gouden Natuur (op stap gaan en genieten van de natuur)
Meer informatie

Gouden Dagen is afhankelijk van sponsoring/donaties en vrijwilligers. Door sponsoring worden de wensen vervuld, zodat ook deelnemers zonder financiële middelen er een dagje op uit kunnen. Bij grotere activiteiten vragen we soms om een bijdrage.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?