Audicien

Moet het geluid van de radio of tv steeds harder en heeft u moeite met het volgen van een gesprek? Misschien is een hoorapparaat voor u de oplossing. Voor de gehoormetingen kunt u vrijblijvend de audicien bij u thuis laten komen. U kunt ook naar de vestiging van Kees Horen of Beter Horen gaan voor gehoormetingen.

Op vertoon van de Ledenpas zijn de hoortest en het bezoek aan huis gratis (normaal € 30,-). Daarnaast krijgen ViVa! leden 10% korting op de aanschaf van batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers. De korting geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. 

 

- Gratis hoortest en aanpassing hoortoestel aan huis

- Taxi service (klant wordt thuis opgehaald en na een bezoek aan de winkel in Beverwijk weer thuis gebracht) zonder kosten

- Kees horen regelt het declaratieproces bij de zorgverzekeraar

- Batterijenactie: 60 batterijen voor € 24,95 (prijs wordt ieder jaar aangepast)

- 6 dagen per week geopend.

 

 

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

 

Gaat u liever zelf naar een van de vestigingen? U vindt de adressen op www.beterhoren.nl of www.keeshoren.nl. Vergeet niet uw Ledenpas mee te nemen!

Welke dienst*
Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geslacht*
Lidnummer ViVa! Ledenservice
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Eventuele vragen en opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
- +