Computerservice/-les

Service en les bij u thuis. ViVa! Ledenservice werkt samen met Student aan huis. U krijgt les op uw eigen computer en hulp bij het oplossen van internet en/of e-mail problemen, het instellen van een (draadloos) netwerk, het verhelpen van een trage computer etc. De studenten kunnen u uiteraard ook instrueren over het omgaan met de mobiele telefoon of digitale televisie.

 

Bij ViVa! Ledenservice is ook Computerzorg aangesloten. U kunt bij ComputerZorg een abonnement afsluiten voor computerhulp op afstand en veilige opslag van belangrijke bestanden.

Student aan huis

Om gebruik te kunnen maken van deze ICT diensten dient u lid te worden van www.studentaanhuis.nl  Bent u lid van ViVa! Ledenservice dan krijgt u op vertoon van uw Ledenpas € 4,- korting op het lidmaatschap en betaalt u € 8,- voor het eerste jaar. Daarna € 12,- per jaar. Arbeidsloon per januari 2020:

  • v.a.€ 8,- per kwartier ( minimale afname van 30 min. ) en
  • v.a. € 9,- voorfietskosten.

 

ComputerZorg

Wilt u op elk moment kunnen beschikken over computerhulp op afstand, dan kunt u een abonnement nemen bij ComputerZorg. Kijk voor de mogelijkheden en tarieven op www.computerzorg.nl Leden van ViVa! Ledenservice krijgen het eerste jaar 25% korting op alle abonnementen.

 

 

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

Welke dienst*
Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geslacht*
Lidnummer ViVa! Ledenservice
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Eventuele vragen en opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
- +