Computerservice/-les

 

Service en les bij u thuis. ViVa! Ledenservice werkt samen met Student aan huis. U krijgt les op uw eigen computer en hulp bij het oplossen van internet en/of e-mail problemen, het instellen van een (draadloos) netwerk, het verhelpen van een trage computer etc. De studenten kunnen u uiteraard ook instrueren over het omgaan met de mobiele telefoon of digitale televisie.

 

Bij ViVa! Ledenservice is ook Computerzorg aangesloten. U kunt bij ComputerZorg een abonnement afsluiten voor computerhulp op afstand en veilige opslag van belangrijke bestanden.

Student aan huis

Om gebruik te kunnen maken van deze ICT diensten dient u lid te worden van www.studentaanhuis.nl  Bent u lid van ViVa! Ledenservice dan krijgt u op vertoon van uw Ledenpas € 6,75 korting op het lidmaatschap en betaalt u

€ 6,75 voor het eerste jaar. Daarna € 13,50 per jaar. Arbeidsloon per januari 2021:

 

 • Abonnement: € 13,50 per jaar

Het abonnement is niet meer verplicht en dus een keuze voor de klant.

 • Hulp aan Huis
  • Voorfietskosten: € 9,-
  • Tarief per kwartier: € 8,50 binnen het abonnement / € 11,50 zonder het abonnement
 • Hulp op Afstand
  • Opstartkosten: € 4,50
  • Tarief per minuut: € 0,80 binnen het abonnement / € 0,90 zonder het abonnement

 

ComputerZorg

Wilt u op elk moment kunnen beschikken over computerhulp op afstand, dan kunt u een abonnement nemen bij ComputerZorg. Kijk voor de mogelijkheden en tarieven op www.computerzorg.nl Leden van ViVa! Ledenservice krijgen het eerste jaar 25% korting op alle abonnementen.

 

 

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +