Pedicure

Dienstverlening ViVa! Ledenservice tijdens lockdown

Nederland gaat tot en met 19 januari 2021 in lockdown. Dat betekent dat een aantal diensten, zoals de kapper en pedicure aan huis (m.u.v. de medische pedicure) tot en met 19 januari 2021 niet meer geleverd kan worden. Wij nemen uw aanvraag voor deze diensten wel in behandeling, echter uw afspraak vindt in ieder geval ná 19 januari 2021 plaats. Maar veel van de diensten van ViVa! Ledenservice zoals de Personenalarmering, de ViVa! Maaltijdenservice aan huis, de koop/leen/huur van hulpmiddelen bij onze Thuiszorgwinkels en de audicien en opticien aan huis gaan gewoon door!

Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Op de site van de rijksoverheid vindt u de informatie over de nieuwe maatregelen.

Heeft u vragen over de dienstverlening van ViVa! Ledenservice, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoon 088-995 88 22.

 

Medisch noodzakelijke pedicure behandelingen mogen wel. Mocht het voor u noodzakelijk zijn en kan de behandeling echt niet wachten, kunt u op de korte termijn een afspraak maken met één van de aangesloten pedicures.

Uiteraard neemt de pedicure eerst contact met u op voor u veiligheid en die van de pedicure. 

 

Onze voeten hebben ook recht op een goede verzorging; zeker de diabetische of reumatische voeten verdienen speciale aandacht. ViVa! Ledenservice werkt samen met gediplomeerde en ervaren pedicures. Zij komen bij u thuis of bezoeken u in het woonzorgcentrum of in het ziekenhuis.

Werkgebied: Noord-Zuid-Kennemerland.


De pedicures werken volgens eigen tarief. Bent u lid van ViVa! Ledenservice dan krijgt u op vertoon van de Ledenpas € 2,- korting per behandeling. Maakt uw partner ook gebruik van onze pedicure, dan krijgt hij/zij ook de korting.

 

Indien u diabetes heeft, komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding via uw ziektekostenverzekering. Bekijk hier het stappenplan om deze vergoeding aan te vragen: PDF Documentrichtlijnen pedicurevergoeding diabetische voet per 1jan2015.docx.pdf

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 24,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. Wegens de druk bezette agenda's kan het enkele dagen duren voordat de pedicure contact met u opneemt om een afspraak te maken.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +