Pedicure

Onze voeten hebben ook recht op een goede verzorging; zeker de diabetische of reumatische voeten verdienen speciale aandacht. ViVa! Ledenservice werkt samen met gediplomeerde en ervaren pedicures. Zij komen bij u thuis of bezoeken u in het woonzorgcentrum of in het ziekenhuis.

Werkgebied: Noord-Zuid-Kennemerland.


De pedicures werken volgens eigen tarief. Bent u lid van ViVa! Ledenservice dan krijgt u op vertoon van de Ledenpas € 2,- korting per behandeling. Maakt uw partner ook gebruik van onze pedicure, dan krijgt hij/zij ook de korting.

 

Indien u diabetes heeft, komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding via uw ziektekostenverzekering. Bekijk hier het stappenplan om deze vergoeding aan te vragen: PDF Documentrichtlijnen pedicurevergoeding diabetische voet per 1jan2015.docx.pdf

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. Wegens de druk bezette agenda's kan het enkele dagen duren voordat de pedicure contact met u opneemt om een afspraak te maken.

Welke dienst*
Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geslacht*
Lidnummer ViVa! Ledenservice
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Eventuele vragen en opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
- +