Pedicure

Alle aangesloten pedicures volgen de regels van het RIVM op. u kunt vanaf 11 mei weer afspraken voor een behandeling. Uiteraard neemt de pedicure eerst contact met u op voor u veiligheid en die van de pedicure. 

 

Onze voeten hebben ook recht op een goede verzorging; zeker de diabetische of reumatische voeten verdienen speciale aandacht. ViVa! Ledenservice werkt samen met gediplomeerde en ervaren pedicures. Zij komen bij u thuis of bezoeken u in het woonzorgcentrum of in het ziekenhuis.

Werkgebied: Noord-Zuid-Kennemerland.


De pedicures werken volgens eigen tarief. Bent u lid van ViVa! Ledenservice dan krijgt u op vertoon van de Ledenpas € 2,- korting per behandeling. Maakt uw partner ook gebruik van onze pedicure, dan krijgt hij/zij ook de korting.

 

Indien u diabetes heeft, komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding via uw ziektekostenverzekering. Bekijk hier het stappenplan om deze vergoeding aan te vragen: PDF Documentrichtlijnen pedicurevergoeding diabetische voet per 1jan2015.docx.pdf

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 22,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

Voorletter(s)*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geboortedatum*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Nieuwsbrief*

Partnergegevens

Voorletter(s) partner
Tussenvoegsel(s) partner
Achternaam partner
Geb.datum partner
Geslacht partner

Lidmaatschap

Kosten lidmaatschap
Actiecode
IBANrekening*
 
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. Wegens de druk bezette agenda's kan het enkele dagen duren voordat de pedicure contact met u opneemt om een afspraak te maken.

Welke dienst*
Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geslacht*
Lidnummer ViVa! Ledenservice
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Eventuele vragen en opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
- +