Thuisadministratie

 

Puilt de eettafel uit met ongelezen post en tijdschriften, kunt u de rekeningen niet terugvinden en bent u regelmatig te laat met betalen waardoor er weer aanmaningen binnenkomen?
Eén keer een simpel administratief systeem opzetten en u heeft een actuele administratie, die u zelf makkelijk bij kunt houden.

De serviceverlener informeert u over de tarieven. Bent u lid van ViVa! Ledenservice, dan krijgt u 10% korting op het uurtarief. Bij huisbezoeken buiten Zuid-Kennemerland wordt er een kilometervergoeding gevraagd. Met een minimale afname van twee uur. 

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam:

ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice

Adres:

Parlevinkerstraat 23

PC/Woonplaats: 

1951 AR Velsen-Noord

IncassantID:

NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +