ViVa! Maaltijdenservice

 

Maaltijd Thuis

Met aandacht bereid, met liefde gebracht

 

Food Connect heeft een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Wilt u niet meer elke dag koken of is dit lastig voor u? Bij Maaltijd Thuis neemt dit graag voor u uit handen. De koks koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor u en houden daarbij rekening met uw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt.

 

Uniek aan de koelverse gerechten is dat u deze volledig zelf kunt samenstellen, tot in uw eigen keuken. Voor de vriesverse gerechten heeft u keuze uit heerlijke door onze koks samengestelde maaltijden. Er zijn gerechten met vlees, met vis, lekker Hollands of met een werelds of feestelijk tintje. En daarnaast kunt u bij Maaltijd Thuis ook genieten van soepen, toetjes en bijgerechten zoals salades.

 

De maaltijden worden op een vast tijdstip persoonlijk bij u thuisgebracht door een vaste bezorger en zijn op het door u gewenste moment eenvoudig te verwarmen in de magnetron of oven. Hiervoor volgt u de icoontjes op de verpakking waarna u in een handomdraai van uw warme maaltijd kunt genieten.

 

Maaltijd Thuis staat voor:

  • Altijd een vaste bezorger op een vast bezorgmoment
  • Ambachtelijke maaltijden, kleinschalig bereid in eigen keuken.
  • Keuzevrijheid in samenstelling, dieetwensen en portiegrootte.

 

Proefpakket

Wilt u onze gerechten voordelig proeven? Bestel dan een proefpakket van 3 gerechten voor maar €15,- of 5 voor €20,-, die onze bezorgers gratis bij u thuisbezorgen. Meer informatie vindt u hier.

 

 

Ook interessant voor u:

 

 

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proeft u dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft.

Bekijk het assortiment en stel uw eigen maaltijd samen.

 

3 MAALTIJDEN VOOR 15 EURO, GRATIS THUISBEZORGD

Wilt u onze maaltijden eens voordelig proberen? Bestel dan nu 3 maaltijden voor maar 15 euro of 5 voor 20 euro, gratis thuisbezorgd. Meer informatie vindt u hier.

 

Prijslijst Vers op maat

U kunt elke dag kiezen uit vijf verschillende soorten vlees en vis, groenten en aardappelen. Maaltijd Thuis bezorgt wekelijks uw bestelling gekoeld bij u aan huis.

 

 

U kunt uw bestelling nog tot 4 werkdagen voor bezorging kosteloos afzeggen.

 

Bezorging en betaling

Indien u lid bent van ViVa! Ledenservice hoeft u geen bezorgkosten te betalen (€2,99 per keer). U hoeft uw bestelling nooit contant te betalen. Maaltijd Thuis factureert één keer in de twee weken en de betaling gaat via automatische incasso. Dat doen ze uiteraard pas nadat u uw bestelling ontvangen heeft. Gemakkelijk en veilig!

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw en geldig vanaf 28 maart 2022.

 

 

 

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

 

Voor meer informatieover de ViVa! maaltijdenservice, kunt u bellen met ViVa! Ledenservice 088 - 995 88 22. 

 

Bestellen kan op verschillende manieren:

  1. Telefonisch, door de bestelling door te geven aan de klantenservice via het telefoonnummer 0888-101010. (Houd uw ViVa! ledenpas bij de hand)
  2. Via het invullen van de menukeuzelijst die u krijgt via onze bezorgers .
  3. Bestellen via de webshop.

 

 

Wilt u alle informatie over de mogelijkheden van de ViVa! Maaltijdenservice nog eens nalezen? Hieronder kunt u de folder downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- +