ViVa! ledenservice ViVa! ledenservice

ViVa! Ledenservice biedt een uitgebreid pakket diensten en cursussen. Iedereen kan gebruikmaken van ons aanbod. ViVa! Ledenservice bemiddelt graag voor u. Wij werken samen met betrouwbare en professionele leveranciers.

Lees meer
Bespaar flink op uw verzekeringen Bespaar flink op uw verzekeringen

Leden krijgen tot 10% collectiviteitskorting op hun zorg- en schadeverzekeringen bij Univé of Zilveren Kruis. Ook als u al verzekerd bent kunt u meeprofiteren. Meld u aan en bespaar direct!

Lees verder
Handige diensten aan huis Handige diensten aan huis

Hoe makkelijk is het als de kapper, de pedicure, de maaltijdservice en zelfs de opticien gewoon bij u thuis komen.Voor uw gemak en fijn als u het écht nodig heeft. Als lid krijgt u korting op nog veel meer services aan huis. 

Lees meer
Gratis loophulpmiddelen voor leden Gratis loophulpmiddelen voor leden

ViVa! Ledenservice vergoedt voor haar leden de loophulpmiddelen. Leden kunnen gratis gebruik maken van uitleen van een rollator, krukken, looprek en wandelstok.

www.medipoint.nl

Lees meer
Personenalarmering, een veilig gevoel! Personenalarmering, een veilig gevoel!

Is Personenalarmering wellicht ook iets voor u? U draagt een hals zender met een alarmknop. In geval van nood, bijvoorbeeld als u gevallen bent, komt er met één druk op de knop een familielid of medewerker van ViVa! Zorggroep, die 24 uur per dag...

Lees meer