Rijbewijskeuring

 

 

De volgende regels omtrent leeftijd zijn van belang bij een rijbewijskeuring voor bestuurders:

  • vanaf 75 jaar: u krijgt een nieuw rijbewijs dat 5 jaar geldig. Keuring is verplicht bij verloop van het rijbewijs op of na de 75e verjaardag.
  • vanaf 75 jaar of ouder: u krijgt een rijbewijs voor 5 jaar. Keuring is verplicht.

 

U kunt al vrij tot zes maanden voor het verlopen van uw rijbewijs met de keurings-procedure starten; u hoeft niet te wachten tot u een brief krijgt van de RDW.

 

 

Leden van ViVa! Ledenservice krijgen 10% korting op het reguliere tarief voor de B/E keuring.

 

RijbewijskeuringsArts werkt op meer dan 200 plaatsen in heel Nederland samen met keuringsartsen die rijbewijs keuringen verrichten. U kunt al een keuring laten doen v.a. € 45,-

Bij het boeken van een afspraak online volgt een extra korting van 5%, het keuringsbedrag wordt dan voor 75+ B/E: leden € 42,75,- niet leden €57,75.

 

Tijdens de rijbewijskeuring wordt gekeken of iemand voldoet aan de wettelijke normen om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen. De arts beoordeelt:

- de bloeddruk
- de urine op (glucose) suiker
- het gezichtsvermogen
- of iemand lichamelijk en geestelijk in staat is om veilig een motorvoertuig te besturen.

 

Let op:

De afspraak kunt u maken telefonisch: 085-01 80 800 of online: www.rijbewijskeuringsarts.nl Maakt u de afspraak telefonisch vermeld dan heel duidelijk dat u verwezen bent door VIVA. Gebruik de referentiecode CC-VIVA indien u de afspraak online maakt. Alleen dan krijgt u de korting.  Natuurlijk dient u bij de arts/tijdens de keuring ook uw ledenkaart van VIVA te tonen.

 

* korting is niet van toepassing voor vrachtwagenchaffeurs of mensen jonger dan 75 jaar die om medische reden moeten worden gekeurd.

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +