Rijbewijskeuring

Wegens de landelijke protocollen van het RIVM keurt de rijbewijskeuringsarts enkel en alléén in Houten tot 6 april 2020. In Houten gelden geen ledentarieven maar het normale NZA tarief van 107,65 incl. BTW. Indien cliënten gekeurd willen worden raad de rijbewijskeuringsarts u aan om dit zo spoedig mogelijk te laten doen in Houten, waar wij onder zeer strenge maatregelen veilig kunnen keuren voor zowel client als de keuringsarts.

 

Processen bij het CBR gaan gewoon door omdat CBR artsen geen fysieke patiënt contact hebben en dus gewoon de aanvragen digitaal kunnen afhandelen. Voor de rest verwijzen wij u door naar de website van het CBR.

 

In afwachting van de protocollen na 6 april zal de rijbewijskeuringarts indien deze milder zijn de keuringen hervatten bij uw op locatie.

 

De volgende regels omtrent leeftijd zijn van belang bij een rijbewijskeuring voor bestuurders:

  • vanaf 75 jaar: u krijgt een nieuw rijbewijs dat 5 jaar geldig. Keuring is verplicht bij verloop van het rijbewijs op of na de 75e verjaardag.
  • vanaf 75 jaar of ouder: u krijgt een rijbewijs voor 5 jaar. Keuring is verplicht.

 

U kunt al vrij tot zes maanden voor het verlopen van uw rijbewijs met de keurings-procedure starten; u hoeft niet te wachten tot u een brief krijgt van de RDW.

 

 

Leden van ViVa! Ledenservice krijgen 10% korting op het reguliere tarief voor de B/E keuring.

 

RijbewijskeuringsArts werkt op meer dan 200 plaatsen in heel Nederland samen met keuringsartsen die rijbewijs keuringen verrichten. De prijzen verschillen per arts. Vanaf € 32,50 tot maximaal € 37,50 incl. korting.

 

Tijdens de rijbewijskeuring wordt gekeken of iemand voldoet aan de wettelijke normen om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen. De arts beoordeelt:

- de bloeddruk
- de urine op (glucose) suiker
- het gezichtsvermogen
- of iemand lichamelijk en geestelijk in staat is om veilig een motorvoertuig te besturen.

 

Let op:

De afspraak kunt u maken telefonisch: 036-7200911 of online:www.rijbewijskeuringsarts.nl Maakt u de afspraak telefonisch vermeld dan heel duidelijk dat u verwezen bent door VIVA. Gebruik de referentiecode CC-VIVA indien u de afspraak online maakt. Alleen dan krijgt u de korting.  Natuurlijk dient u bij de arts/tijdens de keuring ook uw ledenkaart van VIVA te tonen.

 

* korting is niet van toepassing voor vrachtwagenchaffeurs of mensen jonger dan 75 jaardie om medische reden moeten worden gekeurd.

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 22,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

Voorletter(s)*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geboortedatum*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Nieuwsbrief*

Partnergegevens

Voorletter(s) partner
Tussenvoegsel(s) partner
Achternaam partner
Geb.datum partner
Geslacht partner

Lidmaatschap

Kosten lidmaatschap
Actiecode
IBANrekening*
 
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

Welke dienst*
Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geslacht*
Lidnummer ViVa! Ledenservice
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Evt vragen en opm.
Vul hier niets in a.u.b.
- +