Sauna

 

Sauna De Waterakkers

 

Onze sauna's zijn bekend bij liefhebbers van rust en ontspanning. Daarnaast bieden we faciliteiten zoals een dompelbad, een zwembad, kruidenbaden, een dakterras met een grote whirlpool, een rustruimte en een gezellige bar. Onze deskundige medewerkers zorgen – waar gewenst – voor persoonlijke begeleiding. Dit alles maakt een bezoek aan Sauna De Waterakkers tot een complete ervaring van luxe en comfort in een gemoedelijke sfeer.

 

Gun uzelf eens zo'n verwendag. Of geef er één cadeau!

U krijgt op vertoon van de ViVa! ledenpas op een los sauna entree 10% korting bij Sauna & Thermen De Waterakkers in Heemskerk.

Op diverse arrangementen in samenwerking met Schoonheidssalon Pearl of Beauty krijgt u met de ViVa! ledenpas 10% korting.

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

U kunt rechtstreeks reserveren bij de sauna, telefoon 0251-234 344.

Vergeet niet bij uw bezoek ViVa! ledenpas mee te nemen.

www.saunadewaterakkers.nl

- +