Uitvaartzorg

Alles omtrent een uitvaart hoort met zorg en aandacht geregeld te worden. U kunt rekenen op goede zorg en advies van toegewijde medewerkers van de Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond. Zij hebben uitvaartcentra in IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Heiloo, Alkmaar, Zaandam, Wormerveer en Purmerend. Daarnaast is opbaring in andere plaatsen mogelijk. Meer informatie vind u op www.ijmonduitvaart.nl of op www.associatieuitvaart.nl

 

 

U kunt gratis lid worden van de Noordhollandse Coörperatie. ViVa! Leden krijgen €395,- korting op de uitvaartkosten.

Wordt u ook lid van de Noordhollandse Coörperatie dan kunt u gebruik maken van het servicepakket Diensten voor Leden en ontvangt u een gratis informatief naslagwerk Dagboek van mijn afscheid

Daarnaast kunt u de ledenconsulent raadplegen, met vragen over zorg, welzijn en uitvaart en is er de mogelijkheid tot een informatiegesprek over de uitvaart. 

 

Bent u lid van de Noordhollandse Coörperatie en wordt u nieuw lid bij ViVa! Ledenservice, dan krijgt u in 2019 € 2,50 korting op het lidmaatschap van ViVa! Ledenservice. Bij aanmelding dient u dan actiecode 'uitvaart' in te vullen.

Bij een sterfgeval kunt u 24 uur per dag rechtstreeks bellen met 0800 - 0375 of 075 – 647 87 47 als u mobiel belt.

 

Wilt u zich aanmelden voor het lidmaatschap bij de Associatie Uitvaartverzorging en bent u lid van ViVa! Ledenservice, bel dan 088 - 995 88 22 of vul onderstaand aanmeldformulier in.

Welke dienst*
Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geslacht*
Lidnummer ViVa! Ledenservice
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Evt vragen en opm.
Vul hier niets in a.u.b.
- +