Uitvaartzorg

Graag verwijzen wij u naar de toegewijde medewerkers van de Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond. Zij hebben uitvaartcentra in IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Heiloo, Alkmaar, Zaandam, Wormerveer en Purmerend. Meer informatie vind u op www.ijmonduitvaart.nl of op www.associatieuitvaart.nl

 

 

U kunt gratis lid worden van de Noordhollandse Coörperatie. ViVa! Leden krijgen €395,- korting op de uitvaartkosten.

Wordt u ook lid van de Noordhollandse Coörperatie dan kunt u gebruik maken van het servicepakket Diensten voor Leden en ontvangt u een gratis informatief naslagwerk Dagboek van mijn afscheid

Daarnaast kunt u de ledenconsulent raadplegen, met vragen over zorg, welzijn en uitvaart en is er de mogelijkheid tot een informatiegesprek over de uitvaart. 

 

Bent u lid van de Noordhollandse Coörperatie en wordt u nieuw lid bij ViVa! Ledenservice, dan krijgt u € 2,50 korting op het lidmaatschap van ViVa! Ledenservice. Bij aanmelding dient u dan actiecode 'uitvaart' in te vullen.

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Bij een sterfgeval kunt u 24 uur per dag rechtstreeks bellen met 0800 - 0375 of 075 – 647 87 47 als u mobiel belt.

 

Wilt u zich aanmelden voor het lidmaatschap bij de Associatie Uitvaartverzorging en bent u lid van ViVa! Ledenservice, bel dan 088 - 995 88 22 of vul onderstaand aanmeldformulier in.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +