Rollatorcheck

Leden van ViVa! Ledenservice kunnen gebruik maken van de gratis Medipoint rollatorcheck!

 

Bij Medipoint kunt u nu terecht om uw rollator gratis te laten controleren. Tijdens de check worden de wielen, remmen, handvatten, stabiliteit en het opklap-/vergrendelingsmechanisme gecontroleerd. Ook wordt gekeken of de rollator nog steeds is ingesteld op de juiste hoogte, zodat u een goede lichaamshouding heeft tijdens het lopen. 

 

Iedere eerste woensdag van de maand van 10.00 - 16.00 kunt u terecht in de ViVa! Zorggroep - Medipoint winkel:

 

Maltezerplein 35

1961 JC  Heemskerk

De rollatorcheck is exclusief voor leden van ViVa! Ledenservice en is gratis!

Uw rollator hoeft ook niet aangeschaft te zijn in één van de Medipoint winkels, u kunt iedere eerste woensdag van de maand van 09.00 - 17.00 uur terecht in de ViVa! Zorggroep - Medipoint winkel op het Maltezerplein 35 te Heemskerk. 

 

Aanmelden is niet nodig.  

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam:

ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice

Adres:

Parlevinkerstraat 23

PC/Woonplaats: 

1951 AR Velsen-Noord

IncassantID:

NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +