Overslaan en naar de inhoud gaan
Verzekeringen Zilveren Kruis

Verzekeringen Zilveren Kruis

U wilt uw zorg goed geregeld hebben en niet voor onnodige verrassingen komen te staan. Volkomen begrijpelijk. Daarom zorgen wij er als ViVa! Zorggroep voor, dat u als lid van de ViVa! Ledenservice in aanmerking komt voor de collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering van Zilveren Kruis. 

Uw voordelen

Bij Zilveren Kruis bent u verzekerd van goede zorg. Maar zij helpen u ook graag om aan uw gezondheid te werken. Met tips, inspiratie en handige apps helpen zij u in kleine stappen naar een gezonder leven. Leden komen in aanmerking voor een collectiviteitskorting van 10% op de aanvullende zorgverzekering en tandverzekering van Zilveren Kruis. Ook ontvangt u met de aanvullende zorgverzekering extra vergoedingen die passen bij uw persoonlijke situatie. Uw gezinsleden krijgen deze extra vergoedingen ook, wel zo fijn. 

Wilt u ook voordeel op een zorgverzekering via ViVa! Ledenservice?

Sluit dan een aanvullende verzekering af. U krijgt niet alleen korting, u bent ook verzekerd van extra vergoedingen! Voor uzelf en uw eventuele gezinsleden. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • preventieve cursussen
  • professionele opvolging persoonsalarmering
  • ADL-hulpmiddelen

Vier redenen om lid te worden van ViVa! Ledenservice

1

Uitleen loophulpmiddelen

Gratis uitleen van eenvoudige loophulpmiddelen zoals krukken en een standaard rollator 

2

Hulp bij noodsituatie

Zekerheid van professionele hulp, ook in nood, met een abonnement op personenalarmering

3

Ondersteuning bij vragen

Ondersteuning bij uw vragen op het gebied van wonen, welzijn of zorg

4

Korting voor leden

Alle diensten worden met een aantrekkelijke ledenkorting snel geleverd door betrouwbare partners

Meer informatie

Wat is er nieuw in 2024?

De gezond en fit bundel.

Met vergoedingen die uw gezondheid vooruit brengen. Vanaf een Aanvullend 1 ster betaalt Zilveren Kruis € 250,- per kalenderjaar. Met deze bundel krijgt u de volgende vergoedingen:

  • voedingsvoorlichting
  • cursus afvallen
  • health check
  • sportmedisch onderzoek of begeleiding
  • online (zelfhulp) modules bij psychische klachten
  • slaapcursus
Krijg ik ook korting op de basisverzekering?

Nee, helaas. Per 1 januari 2023 is de korting op de basisverzekering vervallen, dit is door de overheid besloten. Klik hier voor meer informatie over dit besluit.

Het is bij een zorgverzekering mogelijk gebruik te maken van één collectiviteit. Als u al gebruik maakt van een collectieve korting via bijvoorbeeld uw werkgever, dan is het niet mogelijk daarnaast nogmaals korting te krijgen via ViVa! Ledenservice. Omgekeerd is ook het geval: als iemand gebruik maakt van de collectiviteit van ViVa! Ledenservice, dan kan men daarnaast niet nogmaals een collectieve korting via een andere aanbieder ontvangen. 

Ik ben reeds verzekerd bij Zilveren Kruis en ik ben net lid geworden, krijg ik dan ook de korting?

Indien u al bij Zilveren Kruis bent verzekerd, neem dan contact op om door te geven dat u lid van ViVa! Ledenservice bent geworden. 

Bereken uw premie

U berekent uw premie en voordeel eenvoudig via deze link van het Zilveren Kruis en ViVa! Uiteraard kunt u zich via deze link ook direct aanmelden voor de collectiviteitsverzekering van Zilveren Kruis.

Contact

U kunt voor meer informatie bellen naar: 071 – 751 00 52.
 

Bekijk hieronder de folder en de algemene voorwaarden

Folder ViVa! Ledenservice
download

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?