Overslaan en naar de inhoud gaan

De Zorg van Overmorgen begint vandaag

24-08-2023

Het is een feit dat er de komende jaren een grote toename is van ouderen, ouderen die we graag zorg en kwaliteit van leven willen bieden, die ze verdienen. Deze ontwikkeling vraagt om een toekomstbestendige oplossing, om overbelasting van onze collega’s in de zorg te voorkomen.  

Hoe vangen we met elkaar de groeiende vraag naar ouderenzorg op en behouden we tegelijkertijd de kwaliteit van leven voor onze cliënten?  

Bij ViVa! Zorggroep bereiden we ons vandaag al voor op deze uitdaging. Marja Sleeuwenhoek en Peter van Wageningen, Raad van Bestuur, zijn in gesprek met alle collega’s over ieders rol en mogelijkheden in deze transitie 

Binnen ViVa! zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet en is eenieder bereid om mee te denken over hoe de Zorg van Overmorgen eruit moet gaan zien. De komende tijd gaan we met een aantal concrete thema’s aan de slag om de zorgvraag goed op te kunnen vangen.    

Hoe heb je het gesprek met mantelzorgers en naasten? Wanneer kun je technologie inzetten en hoe werkt dat dan? Hoe ontwikkelen we de vaardigheden om collega’s breder inzetbaar te maken? Waar verspillen we tijd, talent en wat kunnen we hieraan doen? In gesprek met elkaar, vanuit ieders verantwoordelijkheid om onze zorgverlening te verbeteren.  

Wil je meer weten? Bekijk dan onderstaande video. 

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?