Overslaan en naar de inhoud gaan
Maaltijd Thuis kok Jeroen

Nieuw bij Maaltijd Thuis: winterse recepten en toetjes

15-01-2024

Hoe komen de koks tot de nieuwe recepten? Het ontwikkelen van een nieuw gerecht is een proces dat veel tijd en toewijding vergt. 

Maaltijd Thuis kok Jeroen legt uit: "We beginnen met experimenteren in de keuken. We proberen verschillende ingrediënten en smaakcombinaties uit om tot een perfect recept te komen. Dit is een fase waarin we niet alleen kijken naar wat de trends op de markt zijn en waar behoefte aan is, maar waarin we ook gewoon onze creativiteit de vrije loop laten en nieuwe ideeën verkennen."

Na het experimenteren volgen verschillende proefmomenten. Kok Ruud vertelt: “We testen de smaak van de gerechten voortdurend, zo zorgen we ervoor dat de smaakbeleving optimaal blijft.” Soms betekent dit dat we nog wat kleine aanpassingen moeten doen om de smaakbalans te perfectioneren of de presentatie te verbeteren. "Zodra een nieuw gerecht is goedgekeurd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, gaan we een goede planning maken om de maaltijden op tijd bij u af te leveren.’’

NIEUW : Toetjes van de Zuivelhoeve

Met ingang van 1 januari maakt Maaltijd Thuis de overstap naar een nieuwe toetjesleverancier, namelijk De Zuivelhoeve. Deze keuze is gemaakt om de dienstverlening verder te verbeteren door de kwaliteit en diversiteit van onze toetjesopties te vergroten. Deze overstap biedt de mogelijkheid om nu ook drie luxe, eiwitrijke desserts aan het assortiment toe te voegen. Deze aanvulling sluit goed aan bij de ontwikkelingen waarin we steeds meer aandacht besteden aan gezond ouder worden.

Meer informatie over Maaltijd Thuis

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?