Op 15 februari is er om 15.30 uur een informatiebijeenkomst over de cursussen Vallen verleden tijd én Zicht op Evenwicht in Catsricum. Komt u ook?

Wij hebben ons aangesloten bij Green Deal. Zo zorgen wij ervoor dat we als zorgorganisatie voldoen aan bepaalde europese milieurichtlijnen. 

Met ingang van 1 maart 2018 wordt José van Vliet voorzitter van de raad van bestuur van ViVa! Zorggroep. Momenteel is zij voorzitter van de raad van bestuur van Vilente.

Financieel coach Josien Verweij begeleidt de workshop: 'Tijdens de workshop gaan we heel praktisch aan de slag. We delen ook handige spaar en bespaartips met elkaar. Al die tips en inzichten helpen je om slimmer om te gaan met geld.

ViVa! Zorggroep herstelt in 2017 van een moeilijk jaar in 2016. De ouderenzorg staat al enkele jaren onder een toenemende financiële druk als gevolg van het overheidsbeleid. Daarnaast neemt de zorgvraag structureel toe, zowel in omvang als in complexiteit, met grote gevolgen voor de werkdruk van de zorgmedewerkers. Deze ontwikkelingen laten ook financieel hun sporen na.

Dementie staat meer en meer op de agenda. En dat is hard nodig. Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Dan zijn er overal activiteiten met dementie als centraal thema.

Ook ViVa! doet mee met de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Op 18 maart opent in elke gemeente waar ViVa! gevestigd is, een woonzorgcentrum of een verpleeghuis van ViVa!

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft in het najaar van 2016 zorgorganisaties, die verpleeghuiszorg bieden, bevraagd over de zorg die zij in 2015 leverden.

Leden van ViVa! Ledenservice profiteren van collectiviteitskorting op hun zorgverzekering.

OnzeCentrale Cliëntenraad (CCR) is op zoek naar nieuwe leden. De CCR zoekt maatschappelijk betrokken personen die vanuit eigen expertise willen meedenken over de zorg.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.