Op 1 november is de landelijke campagne Ik Zorg gelanceerd. In de campagne laten meer dan 600 mensen zien hoe veelzijdig werken in zorg en welzijn is. Door hun enthousiasme kunnen zij mensen, die nu niet denken aan een baan of opleiding in de zorg, inspireren en enthousiasmeren voor de zorg. 

De Wijckloop op zondag 7 oktober 2018 wordt georganiseerd door medewerkers van het Rode Kruis Ziekenhuis, Heliomare en ViVa! Zorggroep. Voor de tiende maar ook de laatste keer ... Mis 'm dus niet. 

In de week rond Wereld Alzheimer Dag, van 17 tot en met 22 september, organiseren vele organisaties activiteiten met Muziek en Bewegen om veel mensen met dementie en hun mantelzorgers blije momenten te bezorgen.

Deze campagne geeft jongeren een andere kijk op werken in de zorg. Jonge zelfbewuste professionals uit de zorg laten zien dat werken in de zorg leuk en afwisselend is.

Op maandagmorgen 28 mei ontving ViVa! Zorggroep bestuurder José van Vliet in De Loet in Heiloo, het eerste certificaat Milieuthermometer Zorg, toegekend door MilieuPlatform Zorg, uit handen van wethouder Rob Opdam.

Komt u donderdag 12 april ook naar de Erop Uit Dag in onze Thuiszorgwinkel in Heemskerk? Ontdek wat de mogelijkheden zijn er er weer veilig op uit te gaan met bijvoorbeeld een aangepaste fiets, rollator of scootmobiel!

Ook ViVa! doet mee met de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Op 17 maart opent ViVa! vijf van haar woonzorgcentra voor het publiek. Komt u ook?

Vanaf 3 april start de groepscursus Zicht op Evenwicht. Negen wekelijkse bijeenkomsten van elk 2 uur in De Boogaert, De Boogaert 37 in Castricum. Komt u ook?

Wij hebben ons aangesloten bij Green Deal. Zo zorgen wij ervoor dat we als zorgorganisatie voldoen aan bepaalde europese milieurichtlijnen. 

Met ingang van 1 maart 2018 wordt José van Vliet voorzitter van de raad van bestuur van ViVa! Zorggroep. Momenteel is zij voorzitter van de raad van bestuur van Vilente.

Financieel coach Josien Verweij begeleidt de workshop: 'Tijdens de workshop gaan we heel praktisch aan de slag. We delen ook handige spaar en bespaartips met elkaar. Al die tips en inzichten helpen je om slimmer om te gaan met geld.

ViVa! Zorggroep herstelt in 2017 van een moeilijk jaar in 2016. De ouderenzorg staat al enkele jaren onder een toenemende financiële druk als gevolg van het overheidsbeleid. Daarnaast neemt de zorgvraag structureel toe, zowel in omvang als in complexiteit, met grote gevolgen voor de werkdruk van de zorgmedewerkers. Deze ontwikkelingen laten ook financieel hun sporen na.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.