Overslaan en naar de inhoud gaan
Kantoor persoon met muis

Pers

ViVa! Zorggroep is een welbekende ouderenzorgorganisatie in de regio Kennemerland, Noord-Holland. Met ruim 3.500 medewerkers en 1.600 vrijwilligers willen wij onze cliënten de zorg en dienstverlening bieden, waardoor zij zo prettig mogelijk hun leven kunnen leiden. Thuis, of als de gezondheid dat niet langer toe laat, in onze woonzorglocaties. We staan klaar met huishoudelijke hulp, wijkzorg en woonzorg. We veranderen, vernieuwen en verbeteren. De inzet van zorgtechnologie in balans met fysieke zorg speelt daarin een belangrijke rol en leiden tot een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.

Meer informatie

Afdeling communicatie

Journalisten kunnen met alle verzoeken en vragen over ViVa! Zorggroep terecht bij de afdeling Communicatie. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met Frans van der Horst 06-51560738 of Astrid van den Haak 06-51385867. Buiten kantooruren belt u naar ons klantinformatiecentrum (KIC): 088-9958000. Een e-mail sturen mag uiteraard ook: marketing_communicatie@vivazorggroep.nl.

Acquisitie via deze telefoonnummers en e-mailadressen wordt niet op prijs gesteld.

Beeld- en geluidsopnamen

ViVa! Zorggroep gaat zorgvuldig om met de privacy van cliënten, medewerkers, bezoekers, stagiaires en vrijwilligers. Het is daarom niet toegestaan om beeld- en/of geluidsopnamen te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling Communicatie.

Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? 

Klik hier om naar alle folders en brochures te gaan

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?