Overslaan en naar de inhoud gaan
Vrijwilligers

Volledig Pakket Thuis

Komt u in aanmerking voor een WLZ-indicatie (Wet Langdurige Zorg indicatie) en heeft u dus meer begeleiding, ondersteuning of verzorging nodig, maar wilt u graag zelfstandig blijven wonen? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) iets voor u! Dit volledige pakket van zorg en welzijn in natura wordt afgestemd op uw wensen. 

Waaruit bestaat het Volledig Pakket Thuis?

Meer informatie

Hoe vraagt u het Volledig Pakket Thuis aan?

U maakt een afspraak met een verpleegkundige van ViVa! Zorggroep. Hij of zij komt bij u thuis om uitleg te geven over wat het Volledig Pakket Thuis u kan bieden. Is er sprake van een vorm van dementie en heeft u Zorgzwaartepakket 4 of 5? Dan komt een klantadviseur van het VPT team bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de voorwaarden en de kosten?

Om voor het Volledig Pakket Thuis in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig voor een Zorgzwaartepakket van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). De kosten voor het Volledig Pakket Thuis worden vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Hiervoor geldt een eigen bijdrage.

Het bedrag, dat afhankelijk is van uw inkomen en uw eventuele vermogen, wordt bepaald en in rekening gebracht door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Heeft u vragen over de hoogte van uw eigen bijdragen? Belt u dan met het CAK, telefoon 0800 - 00 87

 

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met medewerkers van onze afdeling Zorgbemiddeling. Zij zijn op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 - 995 86 40.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?