Overslaan en naar de inhoud gaan
Strammerzoom

ViVa! Strammerzoom

Strammerzoom is een klein woonzorgcentrum in het centrum van Akersloot. Er zijn 32 eenkamerappartementen, allemaal op de begane grond. De appartementen hebben een eigen keuken en badkamer. Ook is er een gezellig restaurant dat tegelijkertijd als recreatieruimte wordt gebruikt en er zijn twee huiskamers. Rondom de locatie ligt een groenstrook en sommige appartementen kijken uit op de vijver. In de binnentuin houden we kippen.

Onze bewoners

In Strammerzoom wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 6. Naast het eigen appartement kunt u gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer. De zorg is zonder behandeling, u behoudt uw eigen huisarts als u in Akersloot woont of anders stapt u over naar de huisarts in Akersloot. 

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5. Deze bewoners brengen vaak veel tijd door in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. In Strammerzoom zijn geen kamers beschikbaar voor tijdelijke- of logeerzorg. 
 

Meer informatie

Adres

Mozartlaan 1B
1921 XC Akersloot
Telefoon: 088-9957950
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op 250 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Station Uitgeest ligt op 5 km
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
Bezoektijden

Strammerzoom is dagelijks vrij toegankelijk tussen 7.00 tussen 20.00 uur. Buiten deze tijden meldt u zich via de intercom en wordt de toegangsdeur door onze medewerkers geopend. Er is camerabeveiliging.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?