Overslaan en naar de inhoud gaan
ViVa! Elsanta

ViVa! Elsanta

Woonzorglocatie ViVa! Elsanta ligt op de grens van Beverwijk en Heemskerk, direct naast winkelcentrum De Wijkerbaan. Er zijn 64 appartementen verdeeld over drie etages. Wist u dat Elsanta de naam van het meest geteelde aardbeienras in Nederland is? 

U komt binnen in onze gezellige foyer. Daar vindt u ook het restaurant met aangrenzende keuken en de activiteitenruimte.Op de eerste etage vindt u een huiskamer, oefen- en behandelruimte voor fysiotherapie, de binnenpatio en 22 appartementen. De kamers op de begane grond en 1e verdieping hebben een woonkamer en een slaapkamer welke gescheiden worden door een schuifdeur. Op de tweede etage zijn de afdelingen De Boomgaard en Het Dorp. Beide hebben 16 appartementen en 2 huiskamers. 

In Elsanta zijn ook enkele kamers beschikbaar voor tijdelijke zorg. Denk daarbij aan logeerzorg (om de mantelzorger tijdelijk te ontlasten), overbruggingszorg (acute plaatsing om de periode voor de definitieve woonplek te overbruggen) of herstelzorg (tijdelijke zorg, waarna u na maximaal 6 weken weer naar huis gaat).
 

Onze bewoners

In Elsanta wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4 of 6. Hiervoor zijn de appartementen op de begane grond en 1e etage beschikbaar. Naast het eigen appartement kunt u gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer op de 1e etage. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. Bij uw intake hoort u wat voor u van toepassing is.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5, 7 of 8. De bewoners met een psycho-geriatrische aandoening wonen op de 2e etage.  Daar zijn de appartementen wat kleiner, omdat bewoners vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan cliënten op deze etage is altijd met behandeling.

Meer informatie

Adres

President Kennedyplein 225
1945 SG Beverwijk
Telefoon: 088-9957830
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op 100 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Station Beverwijk ligt op 2,4 kilometer
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
Bezoektijden

ViVa! Elsanta is vrij toegankelijk tussen 8.30 – 17.00 uur. Buiten deze tijden meldt u zich via de intercom en wordt de toegangsdeur door onze medewerkers geopend. Er is camerabeveiliging.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?