Overslaan en naar de inhoud gaan
ViVa! Huis ter Wijck

ViVa! Huis ter Wijck

Woonzorglocatie Huis ter Wijck is centraal gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk, op loopafstand van winkelcentrum de Wijkerbaan. Het is één van de grotere woonzorglocaties van ViVa!, heeft 9 etages en biedt aan 159 bewoners een beschermde, fijne woonomgeving.

U komt binnen in onze gezellige foyer waar u terecht kunt voor een kop koffie en waar u het winkeltje vindt. Wanneer u doorloopt, ziet u het restaurant met aangrenzend de keuken en een buitengedeelte. Op de begane grond vindt u ook de oefen- en behandelruimte voor fysiotherapie.

Huis ter Wijck heeft ook een kamer beschikbaar voor tijdelijke zorg. Denk daarbij aan logeerzorg (om de mantelzorger tijdelijk te ontlasten) of overbruggingszorg (acute plaatsing om de periode voor de definitieve woonplek te overbruggen).

Onze bewoners

In Huis ter Wijck wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4, 6 of 8. Deze bewoners hebben een eigen appartement, met woonkamer, slaapkamer, keukentje en badkamer met toilet. Zij kunnen ook gebruik maken van het restaurant, de foyer en de activiteitenruimte. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. Bij uw intake hoort u wat voor u van toepassing is.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5. Deze bewoners hebben een éénkamerappartement met een eigen badkamer, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamers. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is vaak met behandeling.
 

Meer informatie

Adres

Plesmanweg 1
1945 WK Beverwijk
Telefoon: 088-9957000
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op ongeveer 100 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichstbijzijnde NS-station is Beverwijk
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
     
Bezoektijden

Huis ter Wijck is dagelijks vrij toegankelijk tussen 7.30 tussen 20.00 uur. Buiten deze tijden meldt u zich via de intercom en wordt de toegangsdeur door onze medewerkers geopend. Er is camerabeveiliging.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?