Overslaan en naar de inhoud gaan
ViVa! Lommerlust

ViVa! Lommerlust

Lommerlust ligt in het centrum van Beverwijk en op loopafstand van de winkels in de Breestraat en de Beverhof. Het woonzorgcentrum heeft vier etages en biedt ruimte aan 104 bewoners. Wist u dat op deze plek in de 18e eeuw buitenplaats Lommerlust stond waar de schrijfsters Aagje Deken en Betje Wolff woonden en werkten? Het tuinhuisje van beide dames staat nog steeds op het terrein. Lommerlust heeft bij de hoofdingang een gezellige foyer met aansluitend het restaurant, welke ook als recreatieruimte wordt gebruikt. Rondom Lommerlust ligt een groot aantal seniorenwoningen: De Raep. Bewoners van deze woningen zijn welkom bij de maaltijden en activiteiten van Lommerlust.  

Lommerlust biedt ook onderdak aan ViVa! Dagbeweging. Mensen met dementie die nog thuis wonen, hun mantelzorgers én mensen met lichamelijke klachten zijn één tot vier dagen per week van harte welkom. ViVa! Dagbeweging staat voor ontmoeten en verbinden. Het brengt structuur, gezelligheid en de mogelijkheid om informatie en vragen met elkaar uit te wisselen.

Onze bewoners

In Lommerlust wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4, 6 of 8. Naast het eigen appartement, dat bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een badkamer met toilet en een aparte slaapkamer, kunt u gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. Bij uw intake hoort u wat voor u van toepassing is.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5. Alleen op de begane grond wonen deze cliënten in een wat kleiner appartement, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer en tuin. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is altijd met behandeling.

Meer informatie

Adres

Peperstraat 17
1941 GA Beverwijk
Telefoon: 088-9957120
E-mail: info@vivazorggroep.nl 

Bereikbaarheid
  • Op ongeveer 250 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Beverwijk
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
Bezoektijden

Lommerlust is dagelijks vrij toegankelijk tussen 8.30 en 20.00 uur. Buiten de openingstijden kunt u aanbellen bij het bellentableau aan de achterzijde. Er is camerabeveiliging.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?