Overslaan en naar de inhoud gaan
De Boogaert

ViVa! De Boogaert

Woonzorgcentrum De Boogaert ligt in een groene wijk in Castricum. Winkelcentrum Geesterduin is op loopafstand. Het woonzorgcentrum biedt een prettige, beschermde woonomgeving aan 76 ouderen. De Boogaert heeft 4 etages. U komt binnen via ons restaurant op de begane grond. Het is de centrale ontmoetingsplek van onze locatie. U bent er van harte welkom voor een kop koffie, broodje of warme maaltijd. Met lekker weer is het terras, met uitzicht op de vijver, ook open. 

De Boogaert biedt ook onderdak aan ViVa! Dagbeweging. Mensen met dementie die nog thuis wonen en hun mantelzorgers én mensen met lichamelijke klachten zijn één tot vier dagen per week van harte welkom. ViVa! Dagbeweging staat voor ontmoeten en verbinden. Het brengt structuur, gezelligheid en de mogelijkheid om informatie en vragen met elkaar uit te wisselen.
 

Onze bewoners

In Boogaert wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 6 of 8. Naast het eigen appartement, dat bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer met toilet kunt u gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer. Echtparen die beiden een indicatie hebben, kunnen ook samen op een appartement komen wonen. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. Bij uw intake hoort u wat voor u van toepassing is.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 of 7. Op de eerste verdieping (gesloten PG) wonen bewoners in wat kleinere appartementen, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is altijd met behandeling.
 

Meer informatie

Adres

De Boogaert 37
1901 GP Castricum
Telefoon: 088-9957550
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op ongeveer 200 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Castricum
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Bezoektijden

De Boogaert is dagelijks vrij toegankelijk tussen 8.00 tot 20.00 uur via de hoofdingang bij het restaurant. Buiten de openingstijden is de toegangsdeur bij de blauwe ingang alleen door de medewerkers op afstand te openen of door bewoners met de eigen tag.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?