Overslaan en naar de inhoud gaan

ViVa! De Santmark

Woonzorglocatie De Santmark ligt in een groene omgeving en grenst aan een mooi wandelpark. De winkels zijn dichtbij. Het woonzorgcentrum is middelgroot en biedt een prettige en beschermde woonomgeving aan ongeveer 85 bewoners. De locatie heeft vier etages.

Op de begane grond en 1e en 2e etage zijn appartementen met een aparte slaapkamer en eigen sanitair en keuken. Op de eerste verdieping zit een gezamenlijk restaurant en twee activiteitenruimtes. Op de derde verdieping hebben bewoners een éénkamer appartement met eigen sanitair. Op deze afdeling is een gezamenlijke huiskamer gevestigd. In de Santmark is ook een kamer beschikbaar voor tijdelijke zorg. Denk daarbij aan logeerzorg (om de mantelzorger tijdelijk te ontlasten) of overbruggingszorg (acute plaatsing om de periode voor de definitieve woonplek te overbruggen).
 

Onze bewoners

In de Santmark wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 6. Naast het eigen appartement kunt u gebruik maken van het restaurant en de activiteitenruimtes. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. Bij uw intake hoort u wat voor u van toepassing is.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 of 7. Op de verpleegafdeling (derde etage) wonen bewoners in wat kleinere appartementen, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is vaak met behandeling.
 

Meer informatie

Adres

De Santmark 1
1901 WZ Castricum
Telefoon: 088-9957500
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Voor de deur van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Castricum
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Bezoektijden

De Santmark is dagelijks vrij toegankelijk tussen 8.00 tot 20.00 uur via de hoofdingang. Buiten de openingstijden is de toegangsdeur alleen door de medewerkers op afstand te openen of door middel van uw eigen tag.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?