Overslaan en naar de inhoud gaan

ViVa! Sint Agnes

Woonzorglocatie Sint Agnes ligt vlakbij het centrum van Heemskerk en op 250 meter van het winkelcentrum. Er zijn 60 appartementen verdeeld over drie etages. U komt binnen in onze gezellige foyer, met aansluitend het restaurant. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, broodje en de avondmaaltijd. Het restaurant is de centrale ontmoetingsplek. 

Sint Agnes biedt ook onderdak aan ViVa! Dagbeweging. Mensen met dementie die nog thuis wonen én mensen met lichamelijke klachten zijn één tot vier dagen per week van harte welkom. ViVa! Dagbeweging staat voor ontmoeten en verbinden. Het brengt structuur, gezelligheid en de mogelijkheid om informatie en vragen met elkaar uit te wisselen.
 

Onze bewoners

In Sint Agnes wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). De bewoners hebben altijd een CIZ indicatie voor langdurige zorg.

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4 of 6. Op de 2e en 3e etage zijn tweekamer appartementen, per afdeling 18 stuks. Deze appartementen hebben een woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer met toilet. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. Bij uw intake hoort u wat voor u van toepassing is.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 of 7. Op afdeling De Kruisberg zijn 24 appartementen specifiek voor bewoners met dementie met 4 huiskamers, 2 op elke gang. Onze bewoners wonen in éénkamer appartementen met een eigen badkamer met toilet, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. Er is een ruim en gezellig buitenterras. Tevens is er een mooie badkamer met een groot bad en lift (via plafond). De zorg aan deze groep bewoners is altijd met behandeling.
 

Meer informatie

Adres

Zamenhof 65
1962 GA  Heemskerk
Telefoon: 088-9957200
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op 500 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS station is Heemskerk
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route

 

Bezoektijden

Sint Agnes is vrij toegankelijk tussen 8.30 – 19.30 uur. Buiten deze tijden meldt u zich via de intercom en wordt de toegangsdeur door onze medewerkers geopend. Er is camerabeveiliging.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?