Overslaan en naar de inhoud gaan

ViVa! Westerheem

Woonzorglocatie Westerheem ligt op 500 meter van het centrum van Heemskerk in een groene omgeving. In het aangrenzende park kunt u een wandelingetje maken of een praatje maken terwijl u op één van de bankjes zit. Het is één van de grotere locaties van ViVa! Er zijn 120 appartementen verdeeld over zeven etages. Ook is er een kapsalon, winkeltje en bibliotheek.

U komt binnen in onze gezellige foyer, met aangrenzend het restaurant. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, broodje en de avondmaaltijd. Het restaurant is de centrale ontmoetingsplek van ons woonzorgcentrum.

Onze bewoners

In Westerheem wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 6. Naast het eigen appartement, dat bestaat uit een woonkamer met keukenblok, slaapkamer, badkamer met toilet en kleine berging, kunt u gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. Bij uw intake hoort u wat voor u van toepassing is.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 of 7 . Er zijn 18 eenkamerappartementen specifiek voor bewoners met dementie, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is altijd met behandeling. In Westerheem zijn geen kamers beschikbaar voor tijdelijke- of logeerzorg. 
 

Meer informatie

Adres

Westerheem 90
1964 EJ  Heemskerk
Telefoon: 088-9957250
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op 100 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS station is Heemskerk
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
Bezoektijden

Westerheem is op maandag t/m vrijdag vrij toegankelijk tussen 8.30 – 20.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 9.30 – 19.30 uur. Buiten deze tijden meldt u zich via de intercom en wordt de toegangsdeur door onze medewerkers geopend. Er is camerabeveiliging.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?