Overslaan en naar de inhoud gaan

ViVa! Forum II

Woonzorglocatie Forum II ligt naast het station van Heerhugowaard en biedt een prettige en veilige woonomgeving voor mensen met lichamelijke beperkingen. Er zijn 34 appartementen, verdeeld over twee etages. Ieder appartement heeft een woon/slaapkamer, een keukentje en een badkamer met toilet. Elke etage heeft bovendien twee gezellige huiskamers met balkon waar u elkaar kunt ontmoeten.

Forum II staat voor huiselijkheid, kleinschaligheid en herkenbaarheid. In Forum II zijn ook enkele kamers beschikbaar voor tijdelijke zorg. Denk daarbij aan overbruggingszorg (acute plaatsing om de periode voor de definitieve woonplek te overbruggen) of herstelzorg (tijdelijke zorg, waarna u na maximaal 6 weken weer naar huis gaat).
 

Onze bewoners

In Forum II wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek). Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel  6 of 8. Naast het eigen appartement kunt u gebruik maken van de huiskamer, de balkons, de fysioruimte. De zorg is met behandeling. 

Onze locatie heeft een bijzondere entree. Het lijkt op een kantoor gebouw. Pas wanneer u op de tweede verdieping aankomt via de lift ziet u onze afdeling en wordt u ontvangen door onze gastvrouwen. Op zowel afdeling 2 als 3 hebben wij huiskamers waar onze bewoners gezellig gezamenlijk eten. Er wordt door onze gastvrouwen vers gekookt. 

Meer informatie

Adres

Stationsplein 39
1703 WD  Heerhugowaard
Telefoon: 088-9958475
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op 250 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Station Heerhugowaard ligt direct naast onze locatie
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
     
Bezoektijden

Forum II is dagelijks vrij toegankelijk tussen 8.30 en 18.00 uur. Buiten de openingstijden is de toegangsdeur alleen door de medewerkers op afstand te openen door middel van de intercom. De bel vindt u aan de rechterkant naast de deur. Er is camerabeveiliging. 

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?