Overslaan en naar de inhoud gaan

ViVa! De Loet

Woonzorglocatie De Loet ligt vlakbij het centrum van Heiloo en 600 meter van winkelcentrum ‘t Loo in een groene woonwijk en dichtbij het park. Er zijn 100 appartementen verdeeld over vier etages. Wist u dat De Loet ‘laaggelegen land’ betekent? In dit geval ten opzichte van de zandrug die helemaal tot Sint Pancras loopt. De Loet is van alle gemakken voorzien en een comfortabel huis voor ouderen die verzorging of verpleging nodig hebben. 

We hebben vaste teams in de zorg, welzijn, de huishouding, de keuken (we koken vers!), het restaurant en op de gezamenlijke huiskamers waar bewoners met dementie verblijven. Iedereen werkt samen om een zo fijn mogelijke leefomgeving te bieden. Familie en vrijwilligers spelen een belangrijke rol in het welzijn van de mensen die bij ons wonen.  
 

Onze bewoners

In De Loet wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 6 of 8 en bij uitzondering 4. Hiervoor zijn de appartementen op de begane grond en 1e etage beschikbaar. Ze zijn ruim en hebben, naast een woonkamer, slaapkamer en badkamer met toilet, een eigen balkon en een berging (behalve de appartementen op de 3e etage en enkele op de andere etages). Daarnaast kunt u gebruik maken van het restaurant. De zorg is zonder behandeling. Dat betekent dat u onder behandeling blijft bij uw eigen huisarts.

 
Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5. De bewoners met een psycho-geriatrische aandoening wonen voornamelijk op de derde etage. Daar zijn de appartementen wat kleiner, omdat bewoners vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. De bewoners eten daar ook samen. De zorg aan cliënten op deze etage is meestal met behandeling: de medische zorg wordt overgenomen door ViVa! Zorggroep. Op de tweede etage wonen mensen met een vorm van dementie die geen gebruik maken van de gemeenschappelijke huiskamer maar wel specifieke zorg nodig hebben. 
 

Meer informatie

Adres

De Loet 1
1851 CR Heiloo
Telefoon: 088-9957725
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op 600 meter afstand van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Heiloo
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Bezoektijden

De Loet is vrij toegankelijk tussen 8.00 – 20.00 uur. Buiten deze tijden meldt u zich bij de hoofdingangen via de intercom. De toegangsdeur wordt door de medewerker voor u geopend. Heeft u een tag dan kunt u zelf naar binnen. Voor het verlaten van de locatie kunt u de deur openen met uw tag of een code invullen. Er is camerabeveiliging.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?