Overslaan en naar de inhoud gaan

ViVa! Overkerck

Woonzorglocatie ViVa! Overkerck ligt tussen het station en de St. Willibrorduskerk in Heiloo. Het winkelcentrum is op loopafstand. Het is één van de nieuwste locaties van ViVa! en in 2017 gebouwd. Er zijn 66 zorgappartementen, die helemaal voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd, verdeeld over 4 etages.

Wist u dat Overkerck ‘tegenover de kerk’ betekent? U komt binnen in ons gezellige restaurant/foyer waar de gastvrouwen u hartelijk ontvangen. In het restaurant en op de ontmoetingspleinen worden dagelijks verschillende activiteiten aangeboden. 

Onze bewoners

In ViVa! Overkerck wonen mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5. 

Naast het eigen appartement kunt u gebruik maken van het restaurant en de ontmoetingspleinen. Daarnaast is er een huiskamer op de 2e etage. Deze huiskamer is voor de bewoners die behoefte hebben aan een duidelijke structuur en een prikkelarme omgeving nodig hebben.

Meer informatie

Adres

Stationsweg 92
1852 LN  Heiloo
Telefoon: 088-9957675
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Heiloo
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
     
Bezoektijden

Overkerck is vrij toegankelijk. Later op de avond is de hoofdingang gesloten en alleen te openen met TAG of u meldt zich via de intercom en de toegangsdeur wordt door onze medewerkers geopend. Er is camerabeveiliging.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?