Overslaan en naar de inhoud gaan

ViVa! De Cameren

De Cameren is een gezellig woonzorgcentrum in de landelijke omgeving van Limmen en op loopafstand van het winkelcentrum. Het woonzorgcentrum is kleinschalig en heeft 55 appartementen en bestaat uit drie verdiepingen.

U komt binnen in onze gezellige foyer. Ook het restaurant ligt op de begane grond. Hier bent u van harte welkom voor een kop koffie, broodje of warme maaltijd.

Onze bewoners

In de Cameren wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). 

Bij een lichamelijke aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 4, 6 of 8. Alle appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer, keukentje en badkamer met toilet en zijn geschikt voor bewoning door één of twee personen. Naast het eigen appartement kunt u gebruik maken van het restaurant, de foyer, de activiteitenruimte en de huiskamer. De zorg kan zowel met als zonder behandeling zijn. Bij uw intake hoort u wat voor u van toepassing is.

Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 of 7. Op de 1e verdieping zijn de afdelingen West, Oost en Tulp te vinden. De Tulp is een gesloten PG afdeling voor 17 bewoners waarvan 1 echtparenkamer. Deze appartementen hebben een slaap-/woonkamer met een wastafel op de kamer. Wc en badkamer zitten op de gang. Bij de huiskamer is een klein balkon. Deze appartementen zijn alleen geschikt voor een Wlz5 met Art 21 indicatie. De andere bewoners met een psycho-geriatrische aandoening wonen in wat kleinere appartementen, omdat zij vaak veel tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan deze groep bewoners is altijd met behandeling.

Meer informatie

Adres

Lage Weide 3
1906 XA Limmen
Telefoon: 088-9957650
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Op 500 meter van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS-station is Castricum
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Bezoektijden

De Cameren is dagelijks vrij toegankelijk tussen 8.00 en 20.00 uur. Buiten de openingstijden is de toegangsdeur alleen door de medewerkers op afstand te openen door middel van de intercom. Er is camerabewaking.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?