Overslaan en naar de inhoud gaan
Geesterheem

ViVa! Geesterheem

Woonzorglocatie Geesterheem ligt in het oude dorp van Uitgeest. Er omheen liggen seniorenwoningen. Er zijn 48 appartementen verdeeld over twee etages. Er zijn enkele winkeltjes op loopafstand. Geesterheem is een kleinschalig huis met behandeling en biedt een beschermde en vriendelijke woonomgeving. 

U komt binnen in onze gezellige foyer. Daar vindt u onze beautysalon, oefen- en behandelruimte voor fysiotherapie en de keuken. Ook het restaurant annex huiskamer bevindt zich op de begane grond.

Onze bewoners

In Geesterheem wonen mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). Onze bewoners hebben een zorgprofiel 5, 6, 7 en 8.

Naast het eigen appartement, dat bestaat uit een woon- /slaapkamer met keukenblok en een badkamer met toilet, kunt u gebruik maken van het restaurant, de huiskamer en de foyer.

Meer informatie

Adres

Dokter Brugmanstraat 15
1911 EN Uitgeest
Telefoon: 088-9957800
E-mail: info@vivazorggroep.nl 

 

Bereikbaarheid
  • De bushalte is 250 meter van onze locatie
  • Het dichtstbijzijnde NS Station is Uitgeest
  • Parkeren kan voor de deur
  • Route
Bezoektijden

Geesterheem is vrij toegankelijk tussen 7.00 – 20.00 uur. Buiten deze tijden meldt u zich via de intercom en wordt de toegangsdeur door onze medewerkers geopend. Er is camerabeveiliging.

 

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?