Heiloo-De Loet

Wooncomplex De Loet is één van de nieuwste vestigingen van ViVa! Zorggroep. Een prettige en veilige woonomgeving. Er zijn 100 appartementen waar mensen zelfstandig beschut kunnen wonen, in een omgeving waar zij gebruik kunnen maken van de zorg en dienstverlening die in het nieuwbouwcomplex worden aangeboden. In De Loet kunt u terecht met een zorgindicatie en er zijn particuliere woningen te huur.  


Naast de bewoners van het woonzorgcentrum kunnen ook de omwonenden gebruik maken van het prachtige restaurant / plaza met vrij uitzicht over de vijver.

 

Het restaurant, annex ontvangsthal is een centrale ontmoetingsplek. 's Morgens en 's middags kan hier koffie of thee gedronken worden. Daarnaast worden er regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd zoals handwerken, zitdansen, creatieve- en muziekactiviteiten, kienen en film kijken. In de winkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Verder is er een kapsalon en een pedicure.

 

De 100 ruime appartementen bestaan uit twee of drie kamers en een aparte douche/wc. Deze appartementen zijn zowel beschikbaar voor mensen met een indicatie als voor mensen die een appartement willen huren. 

 De Loet 1 

1851 CR  Heiloo

T: 088 - 995 77 25
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

  

Wilt u de informatie over woonzorgcentrum De Loet nog eens nalezen, dan kunt u onderstaande brochure 'Woonzorgcentrum De Loet' downloaden. Deze brochure is met name geschreven voor bewoners met een Wlz-indicatie. 

 

 

 

 

 

 

- +