Overslaan en naar de inhoud gaan

ViVa! Heemswijk

Woonzorglocatie Heemswijk ligt twee kilometer buiten het centrum van Heemskerk in een prettige, levendige woonwijk. Dit wooncentrum is een gesloten PG-locatie en biedt een veilige, prettige leefomgeving aan ongeveer 100 bewoners met dementie. Iedere bewoner heeft een eigen woon/slaapruimte. Daarnaast zijn er verschillende gezamenlijke huiskamers waar een groot deel van de dag wordt doorgebracht en samen wordt gegeten.

Met mooi weer genieten we van de groene binnentuin. Op de begane grond van Heemswijk vindt u een recreatieruimte voor bijeenkomsten en activiteiten, de bezinningsruimte, een kapsalon en een winkeltje. Verder zijn er behandelruimtes, een activiteitenruimte en snoezelruimte. Ook zijn we trots op onze boerderij met kleine dieren.
 

Onze bewoners

In Heemswijk wonen mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie). Bij een psycho-geriatrische aandoening hoort over het algemeen een zorgprofiel 5 of 7. Iedere bewoner heeft een eigen woon/slaapruimte en enkele eenpersoonskamers zijn voorzien van een eigen toilet. Per afdeling is er één gedeelde badkamer en twee gedeelde toiletten beschikbaar. De bewoners brengen veel tijd door in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt ook gegeten. De zorg aan cliënten in Heemswijk is altijd met behandeling.

Kwaliteit van leven staat bij ons voorop. Er wordt dan ook zoveel mogelijk gekeken naar de mogelijkheden voor bewoners. Bewoners dragen bijvoorbeeld allemaal een polsbandje, waardoor zij vrij kunnen bewegen binnen het gebouw, zonder via de voordeur naar buiten te kunnen. Op die manier krijgen de bewoners optimale vrijheid, waarbij de veiligheid gewaarborgd wordt.
 

Meer informatie

Adres

Heemswijk 1
1964 RM  Heemskerk
Telefoon: 088-9957300
E-mail: info@vivazorggroep.nl

Bereikbaarheid
  • Voor de deur van onze locatie is een bushalte
  • Het dichtstbijzijnde NS station is Heemskerk
  • Er is parkeergelegenheid voor de deur
  • Route
Bezoektijden

Heemswijk is vrij toegankelijk op maandag t/m vrijdag tussen 7.30 en 19.30 uur en in het weekend tussen 8.30 en 19.00 uur. Buiten deze tijden kan bezoek aanbellen in de sluis bij de hoofdingang. Er is camerabeveiliging.

Contact

Als u meer informatie wilt over of interesse heeft in het wonen in één van onze woonzorgcentra, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer 088 - 995 8640.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?