Verpleging thuis

U bent het liefst onafhankelijk en in uw eigen omgeving. Maar na een opname in een ziekenhuis kan het zijn dat u nog verpleging nodig heeft. Dan kunt u de juiste verpleging ook thuis krijgen via onze wijkzorgteams.

 

Bent u benieuwd hoe onze cliënten onze wijkzorg ervaren? Bekijk hier een samenvatting van de ervaringen in 2021.

 

Ook interessant voor u

Hulp nodig om zelfstandig thuis te kunnen wonen? Onze wijkverpleegkundige komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen bespreekt u wat nodig is om zelfstandig thuis te kunnen wonen en zo zelfredzaam mogelijk te zijn, waardoor u de regie en kwaliteit van uw leven zo veel mogelijk behoudt. Wat kunt u zelf en wat kan uw omgeving betekenen? Welke zorgtechnologie kan ingezet worden? Is de inzet van onze medewerkers uit het wijkzorgteam nodig? Dit zijn de vragen die u samen bespreekt

De zorg die u ontvangt kan onder verschillende wetten vallen. U kan zelf niet kiezen binnen welke wet uw hulpvraag valt. De aard van uw hulpvraag bepaalt vanuit welke wet u zorg ontvangt. Bekijk ook de informatie hierover onder indicaties.

 

Maar u kunt deze zorg ook met een persoonsgebonden budget krijgen of particulier inhuren. Indien u hulp met een persoonsgebonden budget of particuliere hulp van ViVa! Zorggroep ontvangt, betaalt u deze zorg zelf. De kosten hiervoor worden van te voren met u besproken en zijn door ViVa! Zorggroep vastgesteld.

Wilt u alle informatie over de mogelijkheden van wijkzorg nog eens nalezen? Hieronder kunt u de brochure 'Kwaliteit van zorg in de wijk' downloaden.

 

 

Als u verpleging nodig heeft, is een indicatie nodig. Onze wijkverpleegkundige verstrekt deze indicatie. Voor meer informatie of een afspraak met de wijkverpleegkundige kunt u bellen met onze afdeling Zorgbemiddeling, via het telefoonnummer 088 – 995 86 42.

*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +