Beverwijk-ViVa! Elsanta

Woonzorglocatie ViVa! Elsanta! ligt op de grens van Beverwijk en Heemskerk, direct naast winkelcentrum De Wijkerbaan. Er zijn 64 appartementen verdeeld over drie etages. Wist u dat Elsanta de naam van het meest geteelde aardbeienras in Nederland is?

 

U komt binnen in onze gezellige foyer. Op de begane grond zijn 10 appartementen. Daar vindt u ook het restaurant met aangrenzende keuken en de activiteitenruimte. Met de lift gaat u naar de andere etages. Op de eerste  etage vindt u een huiskamer, oefen- en behandelruimte voor fysiotherapie, de binnenpatio en 22 appartementen. Op de tweede  etage zijn de afdelingen De Boomgaard en Het Dorp. Beide hebben 16 appartementen en 2 huiskamers.

 

In Elsanta wonen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (vorm van dementie).

In Elsanta zijn ook enkele kamers beschikbaar voor tijdelijke zorg. Denk daarbij aan logeerzorg (om de mantelzorger tijdelijk te ontlasten), overbruggingszorg (acute plaatsing om de periode voor de definitieve woonplek te overbruggen) of herstelzorg (tijdelijke zorg, waarna u na maximaal 6 weken weer naar huis gaat.)

De architectuur van de nieuwbouw aan de Wijkerbaan is strak en eigentijds, de 69 appartementen kwalitatief hoogwaardig en comfortabel. Van de 69 appartementen zijn er 32 ten behoeve van de groepswoningen.

 

Andere voorzieningen in ViVa! Elsanta zijn een foyer, het restaurant/keuken en de dagbehandeling op de begane grond. Daarnaast is er de recreatieruimte en fysiotherapie (een oefenruimte, twee behandelruimten en een wachtruimte) en patio op de eerste verdieping. 

 

Als u samen met uw vader, moeder of familielid ergens even gezellig wilt zitten, beschikt Elsanta over een gezamenlijke ruimte waar u altijd wat kunt drinken. Op verzoek is het mogelijk om tegen een schappelijke prijs mee te eten, maar daarvoor vragen we u wel even contact op te nemen met de locatie. Dat kan telefonisch op 088 - 995 78 30, maar bij voorkeur stemt u het even persoonlijk af met een van onze collega’s. U bent altijd welkom!

President Kennedyplein 225

1945 SG Beverwijk

T: 088 - 995 78 30
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

Wilt u de informatie over wonen in ViVa! Elsanta nog eens nalezen? Hieronder kunt u de bewonersbrochure downloaden. 

 

 

 

- +