Beverwijk-ViVa! Elsanta

ViVa! Elsanta is centraal gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk, naast het winkelcentrum de Wijkerbaan. Op 100 meter afstand vindt u een bushalte en het dichtstbijzijnde NS-station is Beverwijk. In ViVa! Elsanta kunt u gebruik maken van persoonlijke verzorging of verpleging. Daarnaast bieden wij u behandeling, ondersteunende of activerende begeleiding.

 

Er is voor een beperkt aantal cliënten vervangende en aanvullende psychogeriatrische en lichamelijke verpleeghuiszorg mogelijk. Dit betekent dat bewoners in veel gevallen niet naar een verpleeghuis hoeft te verhuizen wanneer hun zorgvraag steeds groter wordt.

 

De architectuur van de nieuwbouw aan de Wijkerbaan is strak en eigentijds, de 69 appartementen kwalitatief hoogwaardig en comfortabel. Van de 69 appartementen zijn er 32 ten behoeve van de groepswoningen.

 

Andere voorzieningen in ViVa! Elsanta zijn een foyer, het restaurant/keuken en de dagbehandeling op de begane grond. Daarnaast is er de recreatieruimte en fysiotherapie (een oefenruimte, twee behandelruimten en een wachtruimte) en patio op de eerste verdieping. 

 

De warme maaltijd kan `s avonds in het restaurant worden gebruikt. De maaltijd kunt u samenstellen uit een meerkeuzemenu. Met diëten, afwijkende voeding en portiegrootte wordt natuurlijk rekening gehouden.

President Kennedyplein 225

1945 SG Beverwijk

T: 088 - 995 78 30
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

Wilt u de informatie over wonen in ViVa! Elsanta nog eens nalezen? Hieronder kunt u de bewonersbrochure downloaden. 

 

 

 

- +