Castricum-de Santmark

De Santmark is een gezellig woonzorgcentrum liggend in een groene omgeving, voorzien van wandelpaden, bankjes en een vijver met fontein. Op 500 meter afstand vindt u een winkelcentrum. Naast de hoofdingang is een bushalte en het dichtstbijzijnde NS-station is Castricum. De appartementen zijn verspreid over vier etages. In De Santmark wordt zowel verpleeghuiszorg als verzorgingshuiszorg gegeven. Op de eerste en derde etage zijn huiskamers gevestigd voor de cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag.

In De Santmark is het restaurant een centrale ontmoetingsplek. Het restaurant is geopend vanaf 10.30 uur voor een hapje en een drankje. In de Santmark is veel te doen, naast biljarten, handwerken, zitdansen, muziekactiviteiten en kienen worden er regelmatig uitstapjes en andere speciale activiteiten in de recreatieruimte georganiseerd. Er is een eigen therapieruimte, evenals een stilteruimte.

 

De Santmark heeft plek voor 85 bewoners. De meeste appartementen bestaan uit een woonkamer, een slaapkamer, een keukentje en een badkamer. Deze appartementen zijn zowel beschikbaar voor mensen met een indicatie als voor mensen die een appartement willen huren. 

 

Er zijn ook éénkamer appartementen met eigen sanitair op de verpleeghuisafdeling. U kunt uiteraard uw eigen meubilair meenemen. En meestal mag u uw huisdier meenemen, mits u of uw familie deze verzorgt.

 de Santmark 1 

1901 WZ Castricum

T: 088 - 995 75 00
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in de Santmark nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. 

 

 

 

- +