Heemskerk-Sint Agnes

Woonzorgcentrum Sint Agnes ligt vlakbij het centrum van Heemskerk. In Sint Agnes wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg gegeven. Het winkelcentrum ligt op een afstand van 250 meter. Op 500 meter afstand vindt u een bushalte en het dichtstbijzijnde NS-station is Heemskerk.

Sint Agnes heeft 60 ruime appartementen, lichte openbare ruimten en een sfeervol restaurant annex recreatiezaal. Deze zaal is een centrale ontmoetingsplek, waar u koffie en thee kunt drinken, waar uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden zoals klaverjassen, zingen, biljarten, kienen, bewegen op muziek en handwerken. U kunt in Sint Agnes terecht bij de kapsalon, pedicure én fysiotherapeut, ergotherapeut en diëtiste.


Ook buurtbewoners kunnen genieten van de heerlijke maaltijden in het restaurant.

De appartementen op de tweede en derde verdieping in het nieuwe woonzorgcentrum bestaan uit een mooie, ruime woonkamer inclusief keuken, een slaapkamer en een badkamer. Deze appartementen zijn beschikbaar voor mensen met een indicatie voor langdurige zorg. Huisdieren zijn welkom, mits deze door uzelf of uw familie wordt verzorgd.


Op de eerste verdieping hebben psychogeriatrische cliënten hun eigen woon-/slaapkamer op de gesloten PG-afdeling. Op deze verdieping bevinden zich ook vier huiskamers. 

 Zamenhof 65 

1962 GA Heemskerk

T: 088 - 995 72 00
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in Sint Agnes nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. 

 

 

 

 

 

- +