Heemskerk-Sint Agnes

Woonzorgcentrum Sint Agnes ligt vlakbij het centrum van Heemskerk. In Sint Agnes wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg gegeven. Het winkelcentrum ligt op een afstand van 250 meter. Op 500 meter afstand vindt u een bushalte en het dichtstbijzijnde NS-station is Heemskerk.

Sint Agnes heeft 60 ruime appartementen, lichte openbare ruimten en een sfeervol restaurant. Hier kunt u terecht voor een kop koffie, een broodje of een warme maaltijd. Ook voor het vieren van een verjaardag of een ander samenzijn, kunnen wij u mogelijk van dienst zijn. Neem altijd even contact met ons op over de mogelijkheden of voor het maken van een reservering.  U kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 995 72 00. U bent van harte welkom!

 

Deze zaal is een centrale ontmoetingsplek, waar u koffie en thee kunt drinken, waar uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden zoals klaverjassen, zingen, biljarten, kienen, bewegen op muziek en handwerken. U kunt in Sint Agnes terecht bij de kapsalon, pedicure én fysiotherapeut, ergotherapeut en diëtiste.


Ook buurtbewoners kunnen genieten van de heerlijke maaltijden in het restaurant.

De appartementen op de tweede en derde verdieping in het nieuwe woonzorgcentrum bestaan uit een mooie, ruime woonkamer inclusief keuken, een slaapkamer en een badkamer. Deze appartementen zijn beschikbaar voor mensen met een indicatie voor langdurige zorg. Huisdieren zijn welkom, mits deze door uzelf of uw familie wordt verzorgd.


Op de eerste verdieping hebben psychogeriatrische cliënten hun eigen woon-/slaapkamer op de gesloten PG-afdeling. Op deze verdieping bevinden zich ook vier huiskamers. 

 

Bij ViVa! Dagbeweging in Sint Agnes kunnen mensen met dementie & mantelzorgers én mensen met lichamelijke klachten één tot vier dagen in de week terecht voor contact met lotgenoten, voor begeleiding bij het omgaan met de gevolgen van dementie en activiteiten. Sint Agnes is 6 dagen per week geopend van 9.30 - 15.30 uur.

 

ViVa! Dagbeweging staat voor ontmoeten en verbinden. Dagbeweging bij ViVa! Zorggroep is een vernieuwde vorm van dagbesteding waarbij we ons focussen op de cliënt van nu en die van de toekomst. Tijdens onze dagen kiezen we voor verschillende vormen van beweging. Want bewegen laat het lichaam werken, geeft de hersenen lucht en zorgt voor creativiteit.

 Zamenhof 65 

1962 GA Heemskerk

T: 088 - 995 72 00
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in Sint Agnes nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. 

 

 

 

 

 

- +