Uitgeest-Geesterheem

Geesterheem ligt in het oude dorp van Uitgeest op ongeveer 400 meter van een aantal winkels. Zo kunt u eventueel nog uw eigen boodschappen doen Op 250 meter is een bushalte. Het dichtstbijzijnde NS-station is Uitgeest. In Geesterheem verblijven zowel verzorgingshuis- als verpleeghuisbewoners.

Het restaurant is een centrale ontmoetingsplek. 's Morgens kunt u hier koffie drinken. In Geesterheem is het aanbod van creatieve en sociaal culturele activiteiten groot. Er is een kapsalon aanwezig en vrijwilligers van de bibliotheek komen eens in de twee weken langs met een assortiment aan boeken. Drie maal per week is er gelegenheid om kleine boodschappen te halen in de rijdende winkel in het restaurant.

 

De 47 appartementen bestaan uit een woon/slaapkamer, een keukentje en een badkamer. Er zijn twee verschillende afdelingen; een voor mensen met somatische klachten een een voor mensen met dementie. De appartementen zijn beschikbaar voor mensen met een indicatie voor langdurige zorg. Ook kleine huisdieren zijn welkom, als u of uw familie deze zelf verzorgt.

 

Geesterheem heeft een belevingstuin, waarin elk seizoen haar eigen kleuren en geuren heeft. Bewoners en omwonenden kunnen hiervan gebruik maken.

 

Rondom het woonzorgcentrum liggen seniorenwoningen. Bewoners van deze woningen en buurtbewoners kunnen zorg ontvangen van ViVa! Zorggroep. Ook kunnen zij deelnemen aan de creatieve en sociaal culturele activiteiten in Geesterheem en genieten van de maaltijden in het restaurant.

 

Muziek in Huis

Jaarlijks organiseert Stichting Muziek in Huis meer dan 600 klassieke concerten in zorgcentra. Dankzij deze concerten kunnen vele duizenden ouderen en zieken genieten van prachtige muziekuitvoeringen. En dat betekent enorm veel voor hen. Want als u er zelf niet zomaar op uit kunt, dan is het fantastisch dat de muziek naar u toe komt. Ook in Geesterheem organiseert Stichting Muziek in Huis concerten. 

Bekijk de concertagenda van Geesterheem >>.

 

 

 Dokter Brugmanstraat 15 

1911 EN Uitgeest

T: 088 - 995 78 00
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

Wilt u de informatie over wonen in Geesterheem nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. 

 

 

 

- +