Kapper

Dienstverlening ViVa! Ledenservice tijdens lockdown

Nederland gaat tot en met 19 januari 2021 in lockdown. Dat betekent dat een aantal diensten, zoals de kapper en pedicure aan huis (m.u.v. de medische pedicure) tot en met 19 januari 2021 niet meer geleverd kan worden. Wij nemen uw aanvraag voor deze diensten wel in behandeling, echter uw afspraak vindt in ieder geval ná 19 januari 2021 plaats. Maar veel van de diensten van ViVa! Ledenservice zoals de Personenalarmering, de ViVa! Maaltijdenservice aan huis, de koop/leen/huur van hulpmiddelen bij onze Thuiszorgwinkels en de audicien en opticien aan huis gaan gewoon door!

Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Op de site van de rijksoverheid vindt u de informatie over de nieuwe maatregelen.

Heeft u vragen over de dienstverlening van ViVa! Ledenservice, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoon 088-995 88 22.

 

Knippen, kleuren, watergolven of permanent. Voor alle behandelingen komt een ervaren kapster bij u thuis, ook als u in een woonzorgcentrum woont.

Bij knippen vanaf drie personen op één adres krijgt u altijd 10% korting. Verder geldt voor ViVa! leden:
* Op de 1e knipbehandeling een kennismakingskorting.
* Op elke 6e behandeling (6e, 12e, 18e etc.) 10% korting
* Voor 65-plussers  en kinderen tot 12 jaar geldt standaard het lage kniptarief.

 

De actuele prijzen vindt u op http://www.mobella.nl onder de tab 'tarieven'.

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 24,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +