Verhuisservice

De werkzaamheden kunnen vaak in overleg wel plaatsvinden met wat afspraken en aanpassingen, dit kunt u overleggen met de dienstverlener. 

‘Inpakken en wegwezen’ …. Zo makkelijk kan het, verhuizen naar een andere/ nieuwe woning of appartement. Gaat u groter of juist kleiner wonen, feit is dat er veel ingepakt en gesjouwd moet worden. Maar dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen; u kunt de hele verhuizing overlaten aan een erkend verhuisbedrijf. Het is ook mogelijk alleen het in- en uitpakken van goederen en/of de (de)montage van meubilair uit te besteden. Of het gaat om het onrtuimen van een woning na bijvoorbeeld een overlijden.

 

ViVa! Ledenservice werkt samen met Brakenhoff Verhuizingen. Bespreek uw wensen en u ontvangt een offerte op maat.

U krijgt een vrijblijvende offerte op maat. ViVa! leden krijgen 10% op de offerteprijs.

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam:

ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice

Adres:

Parlevinkerstraat 23

PC/Woonplaats: 

1951 AR Velsen-Noord

IncassantID:

NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +