Overslaan en naar de inhoud gaan

Open Huizen Route in Beverwijk en Heemskerk

10-06-2024

Open Huizen Route bij ViVa! Zorggroep
Zaterdag 15 juni 2024 van 11.00 – 15.00 uur

Kom langs bij onze locaties in Beverwijk en Heemskerk en maak kennis met ‘Wonen bij ViVa!’. 
We heten u van harte welkom!

Deze woonzorglocaties doen mee

In Elsanta, Sint Agnes en Waterrijck wonen zowel ouderen met chronische lichamelijke aandoeningen als ook  ouderen die dementie hebben. In Heemswijk wonen mensen vanaf 60 jaar die een vorm van dementie hebben, mensen met niet-aangeboren hersenletsel en mensen met Korsakov.

Programma

11.00 – 12.00 – 13.00 – 14.00 uur 
Ieder uur een korte presentatie ‘Zo denken wij over wonen en zorg’. Ook vertellen we u meer over hoe het werkt om de Wlz-indicatie aan te vragen en hoe u zich op de wachtlijst kunt plaatsen. 

11.30 – 12.30 – 13.30 – 14.30 uur
Ieder uur een rondleiding door het huis in kleine groepjes.

Doorlopend bent u welkom om de sfeer te proeven onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. Ook zijn er medewerkers aan wie u uw eerste vragen kunt stellen.

Daarom wonen bij ViVa!

Verhuizen naar woonzorg is een grote, best spannende en vaak ook emotionele stap. Dat begrijpen we bij ViVa! maar al te goed. Samen met u en uw netwerk proberen we te bereiken dat u, ook als u bij ons woont, zoveel mogelijk door kunt gaan met uw dagelijks leven. In een fijne en veilige woonomgeving.

Zien we u zaterdag 15 juni?

 

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?