Overslaan en naar de inhoud gaan
Modulair pakket thuis

Modulair Pakket Thuis

Wacht u op een plek in een woonzorglocatie, maar heeft u nu al intensievere zorg nodig? Dan biedt het Modulair Pakket Thuis (MPT) uitkomst! Dit is geen vast pakket van zorg, maar bestaat uit losse onderdelen, speciaal voor uw situatie op maat gemaakt.

Welke zorg valt onder het Modulair Pakket Thuis?

Meer informatie

Wat zijn de voorwaarden en kosten?

Het Centraal Indicatieorgaan Zorg (CIZ) geeft de indicatie voor het Modulair Pakket Thuis (MPT) af. Vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) worden de kosten vergoed. Er is een eigen bijdrage, afhankelijk van welke modules worden ingezet en van uw inkomen en uw vermogen.

Het CAK (Centraal Administratie Kantoor) bepaalt het bedrag en brengt de eigen bijdrage in rekening. Heeft u vragen hierover? Belt u gerust naar het CAK, telefoon 0800 - 00 87

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met medewerkers van onze afdeling Zorgbemiddeling. Zij zijn op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 - 995 86 40.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?