Overslaan en naar de inhoud gaan

Slaapadvies: doe de bedbodem check!

05-02-2024

Benieuwd of uw bed nog genoeg ondersteunt? Maak dan een afspraak met de slaapadviseur voor een bedbodemcheck bij u thuis. Het bed wordt gecontroleerd en u krijgt een persoonlijk en deskundig advies. Tot eind februari profiteert u bovendien nog van deze aanbiedingen: 

  • Kortingen tot 50% op matrassen, bedden, bedbodems en hoofdkussens
  • Gratis bezorging
  • We nemen het oude matras gratis mee (t.w.v. € 49,99)
  • Gratis afspraak thuis voor een bedbodemcheck (t.w.v. € 59,99)

Goed om te weten: Maakt u een afspraak voor een bedbodemcheck en vindt de afspraak later plaats dan eind februari? Dan kunt u, als lid van ViVa! Ledenservice alsnog gebruik maken van deze speciale ledenactie. Zorg dus dat je er snel genoeg bij bent.

Neem contact op met ViVa! Ledenservice als u gebruik wilt maken van het slaapadvies. Bel ons op: 088 - 995 88 22.
 

4 tips voor meer comfort in de slaapkamer

1. Voorkom vallen
Het risico op een nachtelijke valpartij is kleiner in een opgeruimde slaapkamer. Zorg dat snoeren zijn weggewerkt en vermijd losliggende vloerkleden of matten. Ruim kleding, schoenen en sloffen op en houd een looppad vrij. Je hebt minder kans om te struikelen, als je ziet waar je loopt. Zo is er speciale SecuCare LED verlichting voor onder het bed, dat aanspringt als je uit bed stapt. 

2. Veilig in en uit bed 
Als in en uit bed stappen of zelf draaien veel kracht kost, zijn er hulpmiddelen om je daarbij te ondersteunen. Wat de bedgreep Eco zo handig maakt, is dat het een bedhek en bedsteun in één is. De bedgreep biedt ondersteuning bij het omdraaien en bovendien val je zo niet uit bed. Door het bed hoger te plaatsen, met SecuCare meubelverhogers, kost het minder spierkracht om te bukken en te buigen en stap je comfortabel in en uit bed. 

3. Gezonde lighouding
Overdag voldoende bewegen draagt bij aan een goede nachtrust, gezonde spieren en een gezonde bloedsomloop. Omdat je in bed vaak langdurig in dezelfde houding ligt, kun je soms wakker worden met pijn in rug of heupen. Met een knee support kussen, verlicht je de druk van de onderrug en de heupen en slaap je beter.

4. Persoonlijk slaapadvies
Iedere slaapkamer is uniek. Bij Medipoint krijgt u  nu gratis persoonlijk slaapadvies, helemaal afgestemd op uw situatie en slaappatroon. 

Meer informatie over thuiszorgwinkel Medipoint

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?