Overslaan en naar de inhoud gaan

Thermae 2000

01-02-2024

Bij Thermae 2000 in Valkenburg kunnen bezoekers genieten van het zwemmen in het bronzuivere water van de binnen- en buitenbaden, de sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s. Thermae 2000 won al twee keer de World Travel Award als Beste Spa Resort van Nederland. Na afloop van uw bezoek aan Thermae 2000 voelt u zich als herboren.

Ledenvoordeel

Als lid betaalt u slechts € 30,- i.p.v. € 49,50 p.p.  voor een dag- of een avondentree. 

Of wat dacht u van een heerlijk hotelarrangement incl. een uitgebreid ontbijtbuffet? Twee volle dagen toegang tot de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma. Pure ontspanning! Tevens ontvangt u badjas en handdoek en slippers (die laatste mag u mee naar huis nemen). Ook zal er iets lekkers voor u op de kamer klaar staan bij aankomst. 

Hotelarrangement
Overnachting in ons wellnesshotel, incl. een uitgebreid ontbijtbuffet, 2 volle dagen toegang tot de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma. Tevens ontvangt u een badjas, handdoek en slippers (die laatste mag u mee naar huis nemen). Ook zal er iets lekkers voor u op de kamer klaar staan bij aankomst. De prijs is vanaf € 99,50 p.p. (de korting is in ieder geval € 20,- per nacht plus een gratis VIP pakket t.w.v. € 15,-). Echter wisselt het tarief per dag, deze is nl. afhankelijk van de dag van aankomst, dit kunt u zien in de kalender. 

Kijk hiervoor op www.thermae.nl/voucher. Vul de actiecode in (deze kunt u telefonisch opvragen bij ViVa! Ledenservice).

Dagentree (*) of avondentree

Gebruik van de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma. € 30,- i.p.v. € 49,50 p.p. Tickets zijn onbeperkt geldig en niet persoonsgebonden. Toegang met avondentree is vanaf 17:00 uur. 

Op badkledingdagen, badkledingweekenden, ongeklede weekenden en vakanties (20 juli 2024 t/m 25 aug 2024 en 21 dec 2024 t/m 5 jan 2025) geldt een meerprijs van € 6,95, Deze betaalt u bij aankomst op de dag zelf. Kijk op www.thermae.nl/kalender voor de bovengenoemde themadagen.

Thermae 2000 is dagelijks geopend van 09.00 tot 23.00 uur.
*Bij een dagentree voucher heeft u maximaal 7 uur toegang tot de faciliteiten. 

Bestel uw dag- en avondtickets via www.thermae.nl/shop. Bel met ViVA! Ledenservice voor de actuele kortingscode via 088 - 995 88 22.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?